SNACKBAR TUINTJE

SNACKBAR TUINTJE patat - snacks - Turkse pizza's - doner

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 383 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Tuintje. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 7:27 Kwaliteit eten lekker warm !!, Niks te klagen. Top zaak
30 apr 2022 om 15:08 Nooit meer
29 apr 2022 om 3:50 Snelle bezorging. Prima eten!
16 apr 2022 om 16:02 Lekker vers & snel!
13 apr 2022 om 7:30 Super ondanks afstand toch warm eten en snel Smaak was ook goed en netjes
14 mrt 2022 om 18:08 Ik heb weer heerlijk gegeten:) Dankjewel Snackbar Tuintje:)
12 mrt 2022 om 13:28 Om te beginnen, het was belachelijk snel bij mij. De cheeseburger was redelijk triest maar wel wat je verwacht te krijgen om 3 uur s'nachts en goed binnen te houden. Het broodje dönner was kurkdroog, oud en praktisch sausloos. Die heb ik weggeooid.
28 feb 2022 om 10:12 Ik heb weer heerlijk gegeten:) Pizza, cheeseburger enz... Altijd lekkere patat en ook de pindasaus is heerlijk. Altijd warm eten en een snelle bezorging:)
18 feb 2022 om 23:27 Slechte service en heb een stukje haar gevonden in me eten
17 feb 2022 om 12:55 Altijd lekker eten en een snelle bezorging:) Gister een nieuwe pizza geprobeerd. Pizza Tuintje Speciaal. Een heerlijke pizza met lekkere verse ingredienten:) Dankjewel Snackbar Tuintje:)
6 feb 2022 om 12:10 Bestel regelmatig eten bij Snackbar Tuintje, eten is altijd top! De patat is altijd echt lekker en vooral de pindasaus is een echte aanrader! Ga zo door Toppers!!
15 jan 2022 om 1:53 Snelle bezorging en heerlijk eten